Vi ska sticka och se filmen Yarn: The Movie på Bio Roy

Vi ska sticka och se filmen Yarn: The Movie på Bio Roy

På söndag den 11 september ska vi i Stickklubben Gbg sticka till den finaste biografen Bio Roy och se den omtalade filmen Yarn: The Movie. Efter filmen ska vi fika och sticka en stund. Det ska bli så mysigt!

Bio Roy bjuder in till ännu en garnrelaterad film

Såhär presenterar Bio Roy sin filmvisning av Yarn: The Movie:

Alla pratar garn! Är du intresserad av stickning, konst eller kreativa sätt att leka på är den isländska dokumentärfilmen YARN svaret på alla tre. Bio Roy följer upp de populära visningarna av bohuslänska Stickspåret med en ny film fylld av mönster och färg.

Möt konstnärer som omdefinierar det traditionella sättet att sticka och virka, som tar garnet ur huset och ut i världen. Genom att återuppfinna vår relation till denna färgstarka tradition väver YARN samman graffitikonstnärer (som använder ull istället för sprayflaskor), cirkusartister och byggnadskonstruktörer i en visuellt slående titt på de kvinnor som gör ett kreativt ställningstagande samtidigt som de bygger upp en av den moderna konstens hetaste trender. Från föreställningen Knitting Peace av Cirkus Cirkör till en virkad lekplats – handgjort skapande har aldrig känts bredare.

Här läser du mer i Facebookeventet och här köper du biljett i förväg om du vill: Bio Roy.

Se trailern för Yarn: The Movie

Vi kanske ses på söndag? 🙂

Foto: Skärmdump av filmaffischen

Next Post:
Previous Post:
This article was written by