TV-serien Där ingen skulle tro att någon kunde bo

TV-serien Där ingen skulle tro att någon kunde bo

Ja, bara namnet på den här tv-serien väcker mitt intresse. Inte för att jag vill bo så långt från andra människor utan för att jag blir nyfiken på hur de människorna resonerar kring att välja att bo avskilt från de flesta.

Reportage ute i norska fjäll och fjordar

Såhär presenteras programmen på SVT Play:

Reportage om människor som valt att bo långt från staden, men nära naturen.

Nu har jag följt serien under våren och jag tycker väldigt mycket om sättet att komma människorna nära. Med vitt skilda bakgrunder har de valt att bo utan vägar, högt upp i bergen och långt ut på öar.

Kom människor nära

Se Där ingen skulle tro att någon kunde bo på SVT Play.

Foto: Gratisography redigerad av mig Maria Gustafsson

 

Detta är inlägg 73, i intitiativet #Blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg i snitt per dag i 100 dagar från den 1 mars 2016.

Next Post:
Previous Post:
This article was written by