Tidningen Hemslöjd

Tidningen Hemslöjd

Jag har hantverkat hela livet, på senare år främst i textila material, och jag är sedan många år medlem i föreningen Tjörnslöjd.

En förmån är att man får medlemsrabatt på tidningen Hemslöjd. Nu slog jag till på en tvåårig prenumeration, så jag ser fram till massor av härlig läsning med inspiration för Hemslöjdens artiklar och reportage är riktigt bra. Som häromdagen, inspirerande sällskap på en långfrukost.

Lördagsmorgon med tidningen Hemslöjd

Tidningen Hemslöjd

Första numret av tidningen Hemslöjd kom på bara någon dag, bra där! Vid den första genombläddringen tänkte jag mest kika genom innehållet med fastnade och satte mig i soffan en lång stund. Kunskap och kreativitet som de skriver på sin sajt. En härlig kombination.

Så här beskriver de själva sin tidning:

Hemslöjd är Sveriges största tidning om slöjd, hantverk, konsthantverk och DIY – ett inspirerande läsmagasin med djup och bredd.

Möt slöjdare och blivande mästare som med kniv och nål i hand tar sig an görandet. Långa fördjupande artiklar blandas med magnifika bilder och en och annan skröna. I sex fullmatade nummer per år öppnar Hemslöjd dörren till en hel värld av fantasi och kunskap.

Hemslöjd utnämndes till årets kulturtidskrift i Norden 2015 och årets kulturtidskrift i Sverige 2014, fick guldmedalj i magasinsklassen i Svenska Designpriset 2015 och har vunnit Publishingpriset som årets facktidskrift 2015, 2014, 2013 och 2012.

Hemslöjd är mobil

Med appen Hemslöjd kan man som prenumerant läsa alla nummer av tidningen när man vill utan extra kostnad. Smart!

Här är appen för iOs.

Foto: Gratisography redigerad av mig Maria Gustafsson

Detta är inlägg 47, i intitiativet #Blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg i snitt per dag i 100 dagar från den 1 mars 2016.

Next Post:
Previous Post:
This article was written by