Susan Cain om styrkan hos introverta

Susan Cain om styrkan hos introverta

Jag bloggade igår om boken Tyst av Susan Cain som jag fyndade på bokrean.

När jag berättade för vänner att jag hade köpt boken Tyst så svarade flera av dem med motfrågan: Har du sett hennes TED-talk? Ett tecken i tiden kanske, för det har hänt mig tidigare.

Det visade sig när jag gick in på TED.com att Susan Cain hållit en enormt populär föreläsning om ämnet introvertas betydelse. För närvarande har hennes föreläsning fler än 13 miljoner visningar. Helt galet och den siffran säger en hel del om intresset för att lära oss mer om människor och öka medvetenheten om oss själva. En värdefull del i det livslånga lärandet.

13 miljoner visningar!

Se författaren Susan Cain föreläsa om styrkan hos introverta

Här kan du uppleva Susan Cains föreläsning om såväl värdet av som styrkan hos introverta på konferensen TED från 2012.

Så här presenteras innehållet på TED.com: ”In a culture where being social and outgoing are prized above all else, it can be difficult, even shameful, to be an introvert. But, as Susan Cain argues in this passionate talk, introverts bring extraordinary talents and abilities to the world, and should be encouraged and celebrated.”

TED står förresten för Technology, Entertainment och Design. Deras sajt är en guldgruva för en stunds inspiration för dig själv eller med andra.

Foto: Skärmbild av Susan Cains föreläsning på TED.com

Detta är inlägg 13, i intitiativet #Blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg i snitt per dag i 100 dagar från den 1 mars 2016.

Next Post:
Previous Post:
This article was written by