Smarta lådor för garnet

Smarta lådor för garnet

Ju längre tid man gör någon aktivitet eller arbete desto mer material brukar man ha för vana att samla på sig. Likaså är det för egen del. Smart förvaring är därför guld värd.

Nu när jag har stickat några år har jag börjat samla på mig mer garn än för de projekt som jag har på gång för tillfället.

Samla ihop staschen

Nu har jag köpt rätt mycket ullgarn av en sort som jag har fastnat för. Mitt mål är inte att ha en stor mängd garn hemma, mer att jag vill ha många härliga färger att måla med när jag stickar. Sedan passade jag på att köpa olika garner för strumpstickning när det var realisation i en butik. För nu har jag äntligen kommit igång med att sticka strumpor till min familj. Att ha nystan hemma är som vitaminer för kreativiteten. Ja, och så fortsätter det.

Att ha garnerna i påsar gav ingen överblick. Så några rymliga lådor behövdes för att hjälpa till med förvaringen. Jag valde några lådor som heter Samla från Ikea.

Garn samlat i en låda

I ateljén har jag böcker och material i tre bokhyllor. Jag ville ha förvaring till garnerna som passade in i hyllorna.

Ateljén med garn i lådor

Nu har jag gjort plats för garnlådorna aka staschen. Längst ner står de. Jag gillar att garnet syns genom plasten så det är lätt att få överblick över var garnet ligger.

Lådan Samla

Den här storleken som jag valde av lådan Samla kostar 25 kr st. Jag köpte även till lock som skyddar garnet från damm.

Samlade lådor

De här lådorna gillar jag, de är rymliga och genomskinliga. Nu hoppas jag att de fungerar bra för mina fina garner.

Foto: Maria Gustafsson

Detta är inlägg 41, i intitiativet #Blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg i snitt per dag i 100 dagar från den 1 mars 2016.

Next Post:
Previous Post:
This article was written by