Nybörjarkurs i att använda WordPress

Nybörjarkurs i att använda WordPress

Mina sajter kör jag i ett program som heter WordPress. Det är världens mest använda mjukvara för att bygga och driva sajter och bloggar. Här får du ett tips om en nybörjarkurs om WordPress.

Från portal och Blogger till WordPress

När jag började blogga 2008 gjorde jag det först på en portal tillsammans med många andra och sedan startade jag flera egna bloggar i Googles plattform Blogger. Efter några år kände jag att jag kunde Blogger och ville gå vidare till nästa nivå. Jag ville lära mig mer, kunna påverka mer och jag ville använda WordPress. Vilket visade sig vara en högre tröskel än vad jag hade trott. Men med hjälp av mina vänner och tutorials på YouTube så lärde jag mig steg för steg att använda WordPress. Nu driver jag sex stycken sajter med bloggar, alla i WordPress. Som ett knippe färgglada ballonger. 🙂

Eftersom jag är nöjd med dessa och dessutom lär mig mer hela tiden så tipsar jag gärna vidare om WordPress.

Kostnadsfri nybörjarkurs

När jag surfade runt och kikade på teman så hittade jag denna videokurs om WordPress. Kursen är på engelska och kostar inget, så det är bara att prova på att gå den.

Skärmbild av nybörjarkursen i att använda WordPress.

Kolla in kursen: A Beginners Guide to Using WordPress. 

Foto: Gratisography

Detta är inlägg 44, i intitiativet #Blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg i snitt per dag i 100 dagar från den 1 mars 2016.

Next Post:
Previous Post:
This article was written by