Lyssna när jag läser min dikt Liv, sten och sommar

Lyssna när jag läser min dikt Liv, sten och sommar

Sommaren 2015 deltog jag och min man Janne under en vecka på en ljud- och radiokurs på Ölands folkhögskola. En av uppgifterna under kursen var att skriva  en egen text alternativt välja en text man tyckte om och sedan läsa in texten i en studio. Därefter skulle vi redigera ljudinspelningen. På avslutningsdagen lyssnade vi på varandras inspelningar.

Jag skrev en egen dikt, ett verk som heter Liv, sten och sommar. I dikten berättar jag om, äh, lyssna själv så får du höra. Sätt dig och lyssna i lugn och ro. Kanske känner du igen dig i någon del, det har flera andra lyssnare gjort.

Liv, sten och sommar av och med mig

Foto: Maria Gustafsson

Detta är inlägg 8, i intitiativet #Blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg i snitt per dag i 100 dagar från den 1 mars 2016.

Next Post:
Previous Post:
This article was written by