När man är egen så bjuds man sällan på kickoff.…

Kesoröra med kaviar
Ibland blir jag så sugen på något salt pålägg på mackan. Då är kaviar perfekt. För att få pålägget matigare lärde jag mig en gång i tonåren av Arla på matmässan Dagens hushåll i Göteborg att blanda kaviar och keso. Det är så gott och superenkelt. Ibland hackar jag i lök. Idag lade jag till en het touch med chilisåsen Sriracha som är en av mina chilifavoriter.
Ingredienser:
- Keso
- Kaviar
- Ev Sriracha
- Ev lök, purjolök, gräslök etc
- Salt & peppar
Blanda ihop med lätt hand så att keson fortsätter vara i fina korn.
Klicka ut på hårt eller mjukt bröd eller varför inte på ägghalvor.
Jag klippte över massor med ärtskott.
Lätt mellanmål som smakar riktigt salt och gott!
Tyget i bakgrunden är Herbarium i halvlinne av designer Stig Lindberg.
Foto: Maria Gustafsson
Next Post: Mihaly Csikszentmihalyi om flow
Previous Post: En blogg om plus-size