En blogg om plus-size

En blogg om plus-size

I kategorin Bloggkärlek skriver jag om bloggande. Ibland lyfter jag fram bloggar som jag gillar. Bloggar som ger oss som läsare något extra. Du känner igen de inläggen på bilden ovan.

Texter om kroppsacceptans

Fett Magazine är förutom att vara ett webmagasin med artiklar och bildreportage även en plattform för kroppsacceptans. Helt utan kroppshets. Inte riktigt en blogg men jag väljer att ge Fett Magazine bloggkärlek för jag tycker att magasinet är bra. Jag sprider gärna kännedom om det konstruktiva arbete som gänget bakom Fett bedriver.

I magasinet sprider de kunskap, inspiration och åsikter genom intressanta inlägg inom kategorier som fat acceptance, resor, fettforum, mat, editorials. Du kan också lyssna på diskussioner inom ämnena genom podcasten Tjockpodden. Innehållet skrivs av olika skribenter vilka fokuserar på plus size-personers liv i såväl vardag som fest.

Fett Magazine presenterar sig såhär på sin Facebooksida:

Here we are! The plus size magazine you always wished for. We focus on fashion, fat acceptance & other things you shouldn’t have to live without.

Plus-sizemode är märkligt undanskuffat i klädbutiker trots att det finns ett klart intresse och behov av stora storlekar.

Fett Magazine provocerar och stärker

Sedan starten av Fett Magazine har jag följt med i utvecklingen då jag känner Thina Grotmark som är en av grundarna. Jag inspireras av magasinets höga kvalité i en unik mix av plus-sizemode, spaningar och debattartiklar.

Hälsa på hos Fett Magazine och känn alla kroppars lika värde. Oavsett storlek.

Lästips:

Foto: KaboomPics redigerad av mig.

Detta är inlägg 24, i intitiativet #Blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg i snitt per dag i 100 dagar från den 1 mars 2016.

Next Post:
Previous Post:
This article was written by