En blogg om kärleksfulla relationer

En blogg om kärleksfulla relationer

I kategorin Bloggkärlek skriver jag om bloggande. Ibland lyfter jag fram bloggar som jag gillar. Bloggar som ger oss som läsare något extra. Du känner igen de inläggen på bilden ovan.

En blogg om empatiska relationer

Evalotta Stiernholm är en empatisk coach och vägledare som i bloggform delar med sig av tankar om att vara människa. I texterna är det ofta fokus på relationer till sig själv och andra. Evalottas verksamhet handlar om:

Om att skapa en kärleksfull relation till sig själv, om högkänslighet, andlighet, mänsklighet och existentiella djup.

I kategorier som relationer och högkänslighet formulerar Evalotta finstämda texter om känslor, vardag och empati.

Evalottas texter väcker känslor

Jag har följt Evalottas blogg i åratal och känner ofta att jag får något att tänka på när jag har läst hennes texter. Det är inte alltid lätt läsning, ibland tvärtom. Det river stundtals till rejält vilket jag uppskattar för det får mig att fundera vidare. Vi har även träffats vid några tillfällen och haft fina samtal.

Hälsa på hos Evalotta Stiernholm och läs hennes tankar.

Lästips

Foto: KaboomPics redigerad av mig.

Detta är inlägg 14, i intitiativet #Blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg i snitt per dag i 100 dagar från den 1 mars 2016.

Next Post:
Previous Post:
This article was written by