En blogg om hemslöjd och design

En blogg om hemslöjd och design

I kategorin Bloggkärlek skriver jag om bloggande. Ibland lyfter jag fram bloggar som jag gillar. Bloggar som ger oss som läsare något extra. Du känner igen de inläggen på bilden ovan.

En blogg om ett kreativt liv

Erika Guselius aka Dödergök bloggar om när hon stickar, syr, designar, odlar och pysslar om sina höns. Såhär presenteras bloggen:

Dödergök bloggar om hemslöjd, popmusik och fågelsång.

Erikas texter och bilder väcker inspiration

Jag har följt bloggen något år och kikar in ibland för en stunds inspiration i de trevligt formulerade texterna och härliga bilder.

Hälsa på hos Dödergök och inspireras av personliga beskrivningar och bilder av hennes kreativa projekt. Och en och annan vacker höna.

På sidan för Erikas design på Ravelry finns för tillfället 14 stickbeskrivningar att köpa på strumpor, vantar och annat. Hon erbjuder även några gratismönster.

Själv har jag köpt handledningen Komponera en kofta. Ett plagg som passar. Den använder jag för Kasamkoftan som jag stickar just nu. Mycket enkel att följa och pedagogiskt upplagd.

Lästips:

Foto: KaboomPics redigerad av mig.

Detta är inlägg 20, i intitiativet #Blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg i snitt per dag i 100 dagar från den 1 mars 2016.

Next Post:
Previous Post:
This article was written by