Blogg100 samlar fler än 300 bloggare

Blogg100 samlar fler än 300 bloggare

Utmaningen Blogg100 2016 väckte bloggintresset hos fler än 300 deltagare från hela landet och även några i utlandet. Snart kan du se var vi finns för vi håller på att lägga in våra uppgifter på en gemensam Blogg100-karta.

Kartan för Blogg100 deltagare 10 mars 2016
Blogg100 deltagarna den 10 mars 2016.

Roligt att läsa nya och bekanta bloggare

Några av de bloggar och blogginlägg som jag har läst och vill rekommendera är:

Inspirerande att medverka i Blogg100

Många nya läsare har även hittat hit till min blogg, hittills är det rekord i visningar för inlägget Klippa i stickat! Är du inte klok? Hjärtligt välkommen hit du som läser!

Nu efter 10 inlägg av 100 har jag kommit på många olika saker att skriva om och jag har även formulerat några nya kategorier för bloggen.  Bland annat kategorin för detta inlägg, nämligen Bloggkärlek. Rättstavningsprogrammet lade till en röd linje under ordet och föreslog istället ordet blodkärlen. 🙂

Det är kul att vara en del av utmaningen. Hittills har jag tyckt att det har varit enkelt att komma på ämnen att skriva om, vi får hoppas att det håller i sig för det är 90 inlägg kvar!

Blogg100 logotyp

Hög aktivitet bland bloggarna

Det är tydligt att utmaningen har väckt mångas bloggsug. Gruppen på Facebook där vi deltagare publicerar våra blogginlägg bubblar dygnet runt. Den gruppen är en bra plats att hitta nya bloggar att läsa. Detsamma kan man göra med hashtagen #blogg100 på Twitter och i andra sociala medier.

Hitta nya bloggar

Se hela listan på årets Blogg100-deltagare med länkar till deras bloggar.

Foto: Bild av ordmolnet med deltagarnas orter med ok från Fredrik Wass sajt Bisonblog.se.

Detta är inlägg 11, i intitiativet #Blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg i snitt per dag i 100 dagar från den 1 mars 2016.

Next Post:
Previous Post:
This article was written by