4 bildsajter med fina, fria och användbara bilder

4 bildsajter med fina, fria och användbara bilder

Som aktiv bloggare är det guld värt med bildbanker med massor av olika bilder. Härliga bilder väcker intresse och kan ge läsarna högre värde när de läser bloggen.

Bilderna ska vara av hög kvalitet och av många olika slag. Även om jag tar många av mina bilder själv så gillar jag att illustrera inlägg med häftiga bilder med motiv som jag inte har tillgång till.

Fyra sajter med fria bilder

Här kommer fyra bildsajter som jag har använt ett tag och återkommer till: Gratisography, Stocksnap, Kaboompics och re:splashed.

Gemensamt för samtliga fyra är att de erbjuder bilder för nedladdning helt fritt. Deras bilder skiljer sig i stil, vilket jag tycker är toppen för då är det lättare att hitta bilder som passar.

Citaten är texter med länkar till rättigheter för respektive sajt. Det är alltid bra att läsa på för att vara på säkra sidan.

Gratisography

Free high-resolution pictures you can use on your personal and commercial projects. All pictures were photographed by Ryan McGuire and free of copyright restrictions.

Kolla in Gratisography.

Stocksnap

All photos are free from copyright restrictions – No attribution required.

Kolla in Stocksnap.

Kaboompics

Free Pictures for business or personal projects / License

Kolla in Kaboompics.

re:splashed

Free HD images for your web and design projects.

Kolla in re:splashed.

Foto: Den underbara bilden till inlägget kommer från re:splashed

Detta är inlägg 29, i intitiativet #Blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg i snitt per dag i 100 dagar från den 1 mars 2016.

Next Post:
Previous Post:
This article was written by